Jednoduché recepty s kváskem /

Těsto na pravý chléb se připravuje s kváskem, i když je to časově náročnější, než kdybychom pracovali s droždím. Je důležité správně si naplánovat čas mezi kváskováním, mísením a pečením. Chléb a pečivo z kváskového těsta má lehčí strukturu a i po několika dnech jeho kvalita zůstává stejná, není cít...

Celý popis

Hlavní autor: Liptai, Zoltán, 1976-
Další autoři: Ruff, István, Mudráková, Zita, 1949-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: [Nesvady] : Foni book, 2021
Vydání: První vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Těsto na pravý chléb se připravuje s kváskem, i když je to časově náročnější, než kdybychom pracovali s droždím. Je důležité správně si naplánovat čas mezi kváskováním, mísením a pečením. Chléb a pečivo z kváskového těsta má lehčí strukturu a i po několika dnech jeho kvalita zůstává stejná, není cítit chuť droždí. Kdo se naučí pracovat s kváskovým těstem a bude spokojený s výsledkem, u toho se těsto s droždím dostane na vedlejší kolej.
Popis jednotky: Přeloženo z maďarštiny?
Fyzický popis: 159 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN: 9788082040626