Jednoduché recepty s kváskem /
Těsto na pravý chléb se připravuje s kváskem, i když je to časově náročnější, než kdybychom pracovali s droždím. Je důležité správně si naplánovat čas mezi kváskováním, mísením a pečením. Chléb a pečivo z kváskového těsta má lehčí strukturu a i po několika dnech jeho kvalita zůstává stejná, není cít...
Hlavní autor: | Liptai, Zoltán, 1976- |
---|---|
Další autoři: | Ruff, István, Mudráková, Zita, 1949- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
[Nesvady] :
Foni book,
2021
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Těsto na pravý chléb se připravuje s kváskem, i když je to časově náročnější, než kdybychom pracovali s droždím. Je důležité správně si naplánovat čas mezi kváskováním, mísením a pečením. Chléb a pečivo z kváskového těsta má lehčí strukturu a i po několika dnech jeho kvalita zůstává stejná, není cítit chuť droždí. Kdo se naučí pracovat s kváskovým těstem a bude spokojený s výsledkem, u toho se těsto s droždím dostane na vedlejší kolej. |
---|---|
Popis jednotky: |
Přeloženo z maďarštiny? |
Fyzický popis: |
159 stran : barevné ilustrace ; 25 cm |
ISBN: |
9788082040626 |